Najnovšie recenzie zo sekcie Sedacie súpravy
cenovo a materiálne príjemný
Dodali nám produkt v demonte, ale s manželkou sme ho poskladali. Bolo to ako stavebnica Lego.
Som veľmi spokojná.Sedacka presne spĺňa moje požiadavky.
Krásna..moderná...pevná...proste topka..odtieň sa podobá druhej foto...určite nie je bledučká,ako na prvej foto...ale to je pre mňa super
- Rozmery vyhovujú menším priestorom, relatívne prijateľná cena výrobku a estetické vyhotovenie tovaru
- Chýba prešitie poťahu sedacej časti, čo predznamená skoré "vysedenie" priehlbín a povedie k vyťahaniu tkaniny
- Cena, kvalita a rýchle dodanie
- Žiaľ, nemá úložný priestor
- Je pekna a hodila by sa nám
Tovar poškodený
- Nič moc
- kvalita podpriemer
- za 632€ by som to nikdy nekupil ako uvádzajú pôvodnú cenu
- Rýchlosť
Zakúpený produkt mi bol doručený v nie stanovenom čase aký mi poslal sám vodič v smske deň predtým, tovar bol zle zabalený a obaly na rohoch špinavé a odraté,.bolo vidno ako sa pri manipulácii trelo rohmi o podlahu čo som videla aj pri vykladaní z auta ako s tým šofér manipuloval. Keď som šoférovi povedala, že sedačku preberieme, ale s poznámkou že bol poškodený obal, povedal mi aby som si to tam dopísala sama, čo som aj pre moju ochranu ako zákazníka spravila. Samozrejme doma pri rozbaleni sedačky, presne v miestach poškodeného obalu bola poškodená aj sedačka. Museli sme sedačku poskladať tak, aby poškodené časti nebolo vidieť nakoľko sa naťahovať s vrátením sedačky fakt nemienim. Nakoniec sa nám to podarilo a dúfajme že nám sedačka bude slúžiť aj napriek chybám. Nieje to prvý krát čo nám prišlo z Kondely niečo poškodené. Myslela som, že aspoň pri takejto veci ako je sedacia súprava bude všetko ok. Ale mýlila som sa. Je možné že ako predajca za to nemôže ako šoféri manipulujú pri prevoze s nábytkom, ale mali by to riešiť. Takže som sa poučila a určite budem veľmi zvažovať ďalší nákup u Kondely.
Este mi rohova sedacka neprisla
- Široký sortiment
- Bez možnosti vynášky
- Gauč prišiel poškodený (rozpáraný) navyše zabalený v neprimerane špinavom igelite
- Dlhý proces reklamácie
- praktický výrobok
odporúčam produkt aj ostatným kupujúcim
S tovarom som velmi spokojný .
- Veľmi tvrdé sedenie
- V balení nebol správny počet skrutiek na zmontovanie, bolo nutné dokúpiť
- Vankúše neboli zabalené, boli špinavé
Som stastna skvele !!! Dakujem
Odporucam!!
Ked sa pohovka rozloži tak v strede je len mala doštička, tak neviem koľko to vydrží na spanie.
Prekvapil ma materiál látky na pohovke a vankuše. Nie sú moc príjemne. Musím kúpiť obliečky.
- sedačka je krásna a veĺmi pohodlná....som spokojná :)
- Vyskladané z menších kusov, ľahká preprava výťahom v paneláku.
- Návod nie je priložený,je len QR kód ktorý sa mi ale nepodarilo načítať a otvoriť.
Dobrá kvalita za rozumnú cenu.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »