Najnovšie recenzie zo sekcie Sedacie súpravy
- veľkosť
- pohodlnosť
- skladanie určite nie vhodné pre niekoho kto nemá skúsenosti
Súprava je kvalita ablisla mi do očí tak sme ju hneď objednal a neurobili sme chybu
Kvalitná sedačka, veľká,super na relax,aj spanie.Pohodlná, spokojná je celá rodina
- preto lebo sme vam nasli kreslo tak preto sme aj kupili
Krásny gauč objednávala som ho pre mamu aké sama by som neváhala a objednala si ho. Vyzerá super a veľmi pohodlné sedenie
- Produkt sa nedá zložit bez následnej úpravy
Krásna sedacia súprava. Priestranná, pohodlná. Úložný priestor je super veľký. Odporúčam.
- Sedačka je krásna, pohodlná,ak bude látka kvalitná a obstojí aj v čase,som maximálne spokojná
- Po rozložení na spanie by som ocenila väčšiu spaciu plochu
Sedacia suprava prisla cela spinava od pilin. Latka je tenka a velmi zle sa vysava. Na sedacej casti nebolo presne vyznacene ako sa ma primontovat sklapacie operadlo a navod to tiez neoznacoval.
- Krásna veľká sedačka
- sedacia súprava je príjemná na posed aj vzhľad
Krásna kvalitná Sedačka.
Nekvalitne spravovanie,navrtane nepresne diery,hrozna montaz calunenia.
výrobok splnil moje očakávanie nad mieru kvalitný pevny materiál ,čo by som vytkol vankúše by mohli byť krajšie ušité ,inak spokojnosť ,dobre zabalené ,kvalitná rýchla doprava *****
- je to kvalitny material
- kvalitný produkt za slušnú cenu
- spávam na ňom každý deň , a je príjemný
- obrázok zodpovedá produktu kroý mi prišiel
- rýchle dodanie
Lahko skladateĺne,nezaberá vela miesta,odporúčam do panelákových bytov
- Kvalitný výrobok za nízku cenu.
- Odporúčam, za mňa maximálna spokojnosť. Splnené moje očakávania.
- Pomer cena a kvalita
- Krásna farba
- Pohodlnne sedenie
- Úložný priestor
- Vankúše grátis
- Boli sme pozrieť asi všetky obchody s nábytkom a tu jedine sme si vybrali gauč, ktorý nám vyhovoval aj rozmermi
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »