Najnovšie recenzie zo sekcie Sedacie súpravy
Signal KATEŘINA Hnedá
Pridané: 12. novembra 2024
(naposledy upravené 12. novembra 2024)
Zakúpený v SG-nabytok
Jak ho môžem hodnotiť keď ešte ho nemám, je mi veľmi ľúto ale taka je skutočnosť. Stále čakám ale tovar nikde.
- dobré sedenie
- polohovanie
- úložný priestor
- čínsky šmejd
- nová páchne
- statická elektrina
- nekvalitné a nepremyslene spoje na sedacej časti
- trhanie švov
- neodporúčam
Vlasníme ju od mája 2023. Po ani nie pol roku sa začaly trhať švy, po roku je to ešte horšie, už sa chystame že si kúpime inú. Reklamáciu nám neuznali, asi sa na sedačke nemá toľko sedieť, ale polovicu ceny nám vrátili, čiže vlastne nám ju z časti uznali.
Sedačka okrem toho že sa v spojoch na sedacej časti trhá, tak po vybalení dosť dlho páchla a veľmi nabíja statickou elektrinou, takže potom dostávame riadne elektrošoky.
Prišla zabalená v krabiciach z čínskymi nápismi, druhý krát si objednám z aliexpresu rovno sám, človek myslí že objedná od slováka a príde mu čínska alebo poľská džada.
Pekná a praktická- výborne doplňa interier
Signal GRANDE Hnedá/cappuccino Pravá
Pridané: 5. augusta 2024
(naposledy upravené 5. augusta 2024)
Zakúpený v SG-nabytok
Nevýhoda: veľmi zdĺhavé dodanie výrobku i keď na stránke SG nábytok bolo upozornenie že požadovaná sed.suprava nie je skladom a po dodaní javila fólia v ktorej bola zabalená dlhodobé skladovanie/prach a bolo vidieť že sedačka bola už dosť dlho skladovania.No dodanie bolo do mesiaca.Ked že som mal čas tak som si objednal aj keď dodávka bola do mesiaca.Kvalita poľského výrobcu by sa mohla zlepšiť a dbať aj na detaily/výška opierok chrbta ako aj trebárs potiahnuté látkou prepravného članku.
- Pohodlná
- Nekvalitná látka, po pol roku a začala párať na švíkoch na sedacej časti. Úplne sa rozchádzajú stehy. Keď sme sa odhodlali po 1 roku ju reklamovať, tak nám reklamáciu zamietli, že sme ju mechanicky poškodili ( sedením)
Všetko čo sme mali z kondely (botník, nemý sluha, gauč) sa nám do roka rozpadlo, TEMPO KONDELA nikdy viac
- Sedačka bola dobre zabalená, dobrá poťahová látka
- Rozmer (210 CM dĺžka 140 hlbka) všade predávali 230 cm
- Ľahké presúvanie
- Pohodlná
- Úložný priestor
- Možnosť rozloženia na posteľ pre návštevu.
- Ideálna výška sedu
- Rohová časť sedačky sa nedá pripevniť pevné ku sebe iba sa zasuva ku sedačke
Chcel som rohovu sedačku pred posteľ. Táto rohová sedačka splnila všetko aj keď bola drahšia (Od rozkladania, rozmeru 210 CM šírka a hĺbka 140 CM) až po pohodlnosť ) obchodoch všade predávali od 230 CM čo by bolo dlhé. Ja som spokojný.
Som spokojná, sedačka vyzerá presne tak ako som si ju predstavovala.
- očakávaná kvalita za danú cenu
- na danú cenovú kategóriu kvalitné spracovanie poťahu
- jednoduché rozloženie
- stabilita konštrukcie
- trochu tvrdší na ležanie, otázka vkusu, pre niekoho výhoda
- gauč v realite menší, tenký a všeobecne pôsobobí lacno, avšak primerane cene
Velmi tvrdé sedenie!!
Velmi kvalitne spracovane, vybrate z praktickych dovodov.
- Cena odpovedá kvalite
Rýchla dodávka. Spokojnosť
- Kvalitný materiál, pekný na vzhľad.
vankuse boli v sedacke nezabalene, dotlacene a boli zaspinene od drevotriesky, co sa velmi zle cistilo
Vrelo odporúčam
Uz jeden produkt od vas mam v mensej verzii. Jedna sa o tu istu sedacku. Mam ju na chalupe. Je super. Dakujem za rychle dorucenie. Milujem ju.
Signal ETNA II Šedá Pravá
Pridané: 6. februára 2024
(naposledy upravené 6. februára 2024)
Zakúpený v SG-nabytok
Príšerná kvalita, neodporúčam nikomu!
Signal TOKIO V Svetlo šedá/čierna eko-koža Pravá
Pridané: 5. februára 2024
(naposledy upravené 5. februára 2024)
Zakúpený v SG-nabytok
Nie dostatočne hrubá vrstva molitanu. Cítim pri sadani látky pod molitanom.
Za tú cenu by to mohlo byť aj kvalitnejšie spracované
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »